<![CDATA[  Emmas foto - Blogg]]>Tue, 19 Jan 2016 05:15:59 -0800Weebly<![CDATA[Autumn]]>Fri, 30 Oct 2015 21:52:03 GMThttp://emmamaki.weebly.com/blogg/autumnTvå bilder i det underbara höstljuset. 

Snart är denna examinationsvecka över och jag kan snart återgå till mitt liv (typ något sånt). Veckan har bestått av examinationer och plugg, men än är det inte över. Däremot till veckan har jag äntligen tid för att fota igen! 
]]>
<![CDATA[Northern Lights]]>Thu, 08 Oct 2015 22:45:27 GMThttp://emmamaki.weebly.com/blogg/northern-lightsBlev en sväng ut i kylan för att fota nu ikväll, hade även turen att det var norrsken nu igen. Norrsken över hela himlen är inte dåligt! Känner att jag börjar lära mig lite mer och mer om nattfoto/stjärnfoto. Men bättre kan det givetvis bli. Hade dock inte orken att ändra inställningarna så mycket då det var så otroligt kallt, men blir att testa det andra objektivet till nästa gång.

]]>
<![CDATA[Svartudden by night]]>Fri, 02 Oct 2015 23:43:01 GMThttp://emmamaki.weebly.com/blogg/svartudden-by-nightNu i natt testade jag för första gången att fota stjärnhimmeln, hade dock norrskenet i ryggen men inget passande ställe att fara till för att få en fin bild. Så det får helt enkelt vänta till senare! Jag är helt klart nöjd med resultatet med tanke på att det är första gången men hoppas självklart på att få till ännu bättre bilder nästa gång. 
]]>
<![CDATA[Thea]]>Thu, 01 Oct 2015 09:10:45 GMThttp://emmamaki.weebly.com/blogg/thea1Två bilder från ytterligare en fotografering med Thea, denna gång med hösttema.  Om en månad eller två får vi även testa på en vinterfotografering. Ska bli spännande att se vad vi kan hitta på för något speciellt till dess!

Ni hittar bilderna med sommartema här och här.
]]>
<![CDATA[Månen]]>Tue, 29 Sep 2015 09:05:42 GMThttp://emmamaki.weebly.com/blogg/manenTanken var, att som alla andra fota blodmånen. Men då det visade sig att jag inte kunde se den från något fönster så kändes det inte lika lockade längre. Jag nöjde mig helt enkelt med en bild på månen några timmar innan. Är inte sådär jättesugen på att kliva upp mitt i natten för att gå ut och frysa, finns nog inget värre! 
]]>
<![CDATA[Nova & Luna]]>Wed, 23 Sep 2015 11:51:14 GMThttp://emmamaki.weebly.com/blogg/nova-lunaHar fotat dessa två hundar, en långhårig Collie och en Golden Retriever. Så otroligt fina hundar, kan väl tillägga att det är två av mina favoritraser så snacka om vilken underbar kombo att fota! 
Tyvärr är vi inne på de absolut sista höstdagarna. Löven börjar försvinna allt mer och mer samtidigt som regnet har tagit över dagarna. Så tråkigt med tanke på hur fina bilder man får med alla olika färger i bakgrunden. Hade mer än gärna fått fota fler människor och djur innan hösten försvinner, men vädret är inte på min sida! 
 
Här är mina två favoriter från fotograferingen. 
]]>
<![CDATA[Julia]]>Wed, 16 Sep 2015 21:12:16 GMThttp://emmamaki.weebly.com/blogg/juliaIdag var det dags för att öva lite på porträtt då det är något jag knappt har fotat och känner mig minst "bekväm" med. Saknas mycket vana där! Jag hade turen att fina Julia ställde upp (tack så mycket för det!). Vi hann även med att fota lite bilder på henne och Nemo, vilket vi ska ta och fortsätta med vid lämpligt tillfälle. 

Detta är min absoluta favorit av de många fina bilder jag fick på henne! 
]]>
<![CDATA[Atlas]]>Sun, 13 Sep 2015 14:09:02 GMThttp://emmamaki.weebly.com/blogg/atlasIgår under dagen fotade jag Atlas, en vit herdehund, då jag är i behov av lite nya bilder till min portfolio. Jag fick många fina bilder som jag är riktigt nöjda med. Atlas är absolut en av dom finare hundarna jag har fotat hittills och jag fastnade för honom direkt jag fick se en bild på honom. 

Glöm inte att kolla på resten av alla hundbilder i Portfolion - Hundar
]]>
<![CDATA[Buster]]>Thu, 10 Sep 2015 21:48:03 GMThttp://emmamaki.weebly.com/blogg/busterDagen har spenderats med Hanna i skogen för att fota Buster. Vi var på två olika platser, som båda var helt nya för mig, så min lilla "lista" med platser att fota på börjar öka sakta men säkert. Resten av dagen har i princip spenderats vid datorn för att redigera bilder. 

Nu återstår två hundfotograferingar i veckan sedan har jag ca tre till som står på tur när det passar. 
]]>
<![CDATA[En sväng till Lomtjärn]]>Wed, 09 Sep 2015 17:07:07 GMThttp://emmamaki.weebly.com/blogg/en-svang-till-lomtjarnIdag åkte jag till Lomtjärn för att fota och trötta ut hunden lite. Ska nämligen dit och fota hundar snart så ville kolla lite hur det såg ut nu när det börjar bli höst. Men än så länge ser det riktigt bra ut! 

Eftersom jag är ute efter att få lite mer fototimmar samt nya bilder till min hemsida så har jag nu hittat fyra/fem nya hundar som jag ska fota. Tre av dom i veckan och resten någon annan gång när det passar!

Kan även tillägga att jag äntligen har införskaffat mig en ny dator, en iMac! Så underbart med en ny och fungerande dator. Är riktigt taggad på att sitta och redigera bilder nu utan en massa strul hit och dit.  
]]>